Tips

5 ideeën om producten te laten bedrukken

1 min lezen

Een nette en betrouwbare uitstraling van jouw onderneming valt of staat met professioneel drukwerk. Laat je inspireren door deze 5 ideeën.

1.Enveloppen

Een envelop kun je natuurlijk onbedrukt laten. Snel en makkelijk. Je haalt ze zo bij de kantoorboekhandel. Maar onderschat de impact niet van een bedrukte envelop. Als je jouw enveloppen voorziet van jouw logo en bedrijfskleuren, geeft dit direct een professionele uitstraling. Enveloppen bedrukken heeft dus zeker meerwaarde.

2.Presentatiewanden

Geef je regelmatig presentaties of trainingen? Of ben je veel op beurzen te vinden? Overweeg dan eens een presentatiewand. Presentatiewanden kun je geheel naar wens laten bedrukken. In jouw huisstijl of met een (commerciële) boodschap erop.

3.Balie displays

Een mooi product, dienst of scherpe aanbieding? Laat het je doelgroep weten met bedrukte displays voor op de balie. Ze zijn er in verschillende varianten, zoals rollup, staand en gevouwen. Kies jouw favoriet en laat de displays mooi opmaken. Terwijl je zo meer conversie genereert, ziet de balie van je kantoor er ook nog eens mooi en verzorgd uit.

4.Bierviltjes en menukaarten

Ondernemer in de horeca? Maak de aankleding van je zaak compleet met mooie accessoires in de juiste bedrukking. Zoals een verzorgde en moderne menukaart. Een andere originele manier om je huisstijl onder de aandacht te brengen, is door de ‘standaard’ bierviltjes eens te vervangen door zelf ontworpen bierviltjes.

5.Wenskaarten

Als ondernemer wil je jouw bestaande relaties natuurlijk zo nu en dan verrassen met een prachtig relatiegeschenk, zoals op een verjaardag of rond de jaarwisseling. Vaak kun je het relatiegeschenk zelf bedrukken, dat moet je zeker doen. Maar vergeet ook niet om een mooie wenskaart toe te voegen.

Kies zelf een origineel ontwerp en laat ‘m vervolgens prachtig bedrukken in fullcolour. Onze tip: schrijf na bedrukken zélf een persoonlijke boodschap op de kaart. Niets gaat er boven een handgeschreven wens. Zo laat je jouw waardering pas echt blijken en maak je er een onvergetelijk bedankmoment van.