Het zakelijke netwerk van Nederland

Word auteur van Business.nl

Schrijf je unieke zakelijke content en wil jij je artikelen als dedicated auteur publiceren op Business.nl?

Laat je emailadres achter of app naar 06-29213153 voor info.

Business.nl start in 2024 als contentplatform en zal uitgroeien tot een volwaardig zakelijk netwerk met integratie van deals, opdrachten, business events, zakelijk forum, community, bedrijvengids, podcasts en videoplatform. Het doel is om dit in 2027 verwezenlijkt te hebben.
Nieuwste artikelen van Business.nl
Eddie Tjon Fo is auteur van de bestseller Why of Everything. Founder SparkWise methode. Gastdocent Masters of Science & Comm. TU Delft. CRKBO Reg.Vanuit SparkWise Academy wil ik graag benadrukken waarom het cruciaal is om een diepgaand begrip te hebben van de neurowetenschappen en de biologische werking van ons brein. Onze hersenen zijn de kern van alles wat we ervaren, voelen en doen. Door te begrijpen hoe ons brein biologisch en energetisch functioneert, krijgen we waardevolle inzichten en handvatten om ons dagelijks welzijn te bevorderen en een gelukkig leven te leiden.
Als Senior Logistiek Professional ondersteun ik midsized en grote organisaties op het snijvlak van Supply chain en Performance Management en realiseer structurele verbeteringen op het gebied van kwaliteit, performance en resultaat.Van belang is telkens dat ik niet zelf de antwoorden verzin of bedenk op de vragen die gesteld worden vanuit een organisatie. Ik geef inzicht in verschillende manieren van denken die tot de best mogelijke oplossing leiden.
Nieuwste artikelen van Hans Groen
Sandra Hollaar. Bij Visionary Leadership Solutions (VLS) geloven wij in de kracht van authentiek leiderschap en een diepgaande verbinding met de natuur voor echte groei en succes. Ons toegewijde team vormt het kloppende hart van deze visie en zijn wij vastbesloten om buitengewone resultaten te behalen voor onze klanten.
Nieuwste artikelen van Sandra Hollaar
Stanley is oprichter en eigenaar van StanSmartSolutions, dé partner voor ondernemingen in het MKB die de uitdagingen van de snel veranderende markt willen omarmen en excelleren onder invloed van Artificial Intelligence (AI). Wij richten ons op bedrijven vanaf circa 20 FTE en bieden een unieke en uiterst doeltreffende oplossing om te gedijen in een wereld van (te) snelle marktveranderingen.
Nieuwste artikelen van Stanley Mossel