Tips

Bedrijf promoten? Laat bierviltjes bedrukken

1 min lezen

Wil je jouw onderneming op een originele manier promoten, denk dan eens aan gepersonaliseerde bierviltjes.

Een verfrissende promotionele topper: breng je bedrijf onder de aandacht onder het genot van een heerlijk glaasje gerstenat.

Als ondernemer krijg je regelmatig relaties en potentiële klanten over de vloer. En wellicht nodig je hen ook wel eens uit voor een netwerkborrel. Zorg dan voor een verzorgde en professionele aankleding. Denk aan chique statafels en mooie schaaltjes met culinaire hapjes.

Maar vergeet ook de details niet die de uitstraling van je bedrijf juist zo compleet maken: laat bijvoorbeeld eens bierviltjes bedrukken in jouw huisstijl.

Promoot je bedrijf op het juiste moment

Zeg nou zelf: welk moment leent zich beter om jouw bedrijf te promoten, dan wanneer je met gelijkgestemden geniet van een lekker glas bier? Daarmee sta je vaak al 1 – 0 voor.

Bierviltjes in de horeca

Ook in de horeca bieden gepersonaliseerde bierviltjes kansen voor promotie. Vaak zien we in cafés, restaurants en bars de standaard bierviltjes van de grote merken, maar je kunt ze natuurlijk ook naar eigen smaak laten bedrukken. Terwijl je gasten genieten van een heerlijke ‘goudgele rakker’, prijkt jouw logo prominent op elke tafel.

Commerciële boodschap

Plus: de achterzijde van een bierviltje leent zich natuurlijk uitstekend voor jouw creativiteit. Waarom zou je deze blank laten? Verras je gasten, relaties of potentiële klanten bijvoorbeeld met een leuke puzzel, ludieke actie of aanbieding. Alles is mogelijk.

Relatiegeschenk: bierpakketje

Nog een leuk idee: verras je relaties tijdens bijzondere bedankmomenten met een mooi relatiegeschenk. Zoals een heerlijk bierpakket, met pils en speciaalbiertjes uit alle windstreken. Stop hier ook jouw gepersonaliseerde bierviltjes bij.

Rond of vierkant?

Natuurlijk valt er ook nog wat te kiezen in de vorm: ga je voor klassiek rond, modern vierkant of misschien allebei? Bij de meeste drukkerijen is aan jou de keus. Kies een vorm en ontwerp dat past bij jouw bedrijf. Bedrukken is zo gedaan.