Tips

Bedrijfspromotie: kies professioneel drukwerk

2 min lezen

Je wilt jouw bedrijf onder de aandacht brengen van je doelgroep. En je producten en diensten promoten. Professioneel en verzorgd drukwerk hoort daarbij.

Hiermee onderscheid je jezelf van de concurrent en speel je jezelf in de kijker van potentiële klanten.

Als het gaat om drukwerk, bestaan er ontzettend veel verschillende aanbieders die dit voor je kunnen doen. Hoe onderscheid je het kaf van het koren? Kies in elk geval een aanbieder met een ruime staat van dienst. Bij Reclameland kun je bijvoorbeeld terecht voor alle benodigdheden om je bedrijf te promoten. Een greep uit de mogelijkheden:

Flyers, folders en brochures

Een mooi product? Een dienst die uw doelgroep verder helpt? Laat het weten in oogstrelende flyers, folders of brochures. Je kiest uit verschillende formaten, vouwwijzen en papiersoort: mat, glans, parelmoer of gerecycled papier. Alles is mogelijk.

Rollupbanners

Sta je binnenkort met jouw bedrijf op een (vak)beurs? Dan is een rollupbanner een must. Hiermee geef je jouw stand een unieke uitstraling, geheel in lijn met de huisstijl van je bedrijf. Een rollupbanner biedt voldoende ruimte om een commerciële boodschap te plaatsen. Zo verleid je bezoekers naar je stand te komen. Rollupbanners lenen zich ook uitstekend voor winkels.

Visitekaartjes

Handig om uit te delen tijdens beurzen, bijeenkomsten of gewoon een eerste ontmoeting met een nieuwe relatie: visitekaartjes. Onderschat de impact van een verzorgd visitekaartje niet. Ga voor een mooi ontwerp en laat ze op hoogwaardig papier of – voor extra stevigheid – karton drukken.

Nog meer professionaliteit uitstralen? Kies dan voor een onalledaagse vouwwijze (zoals een uitklapbaar visitekaartje) of aanvullend hoesje om je visitekaartje heen.

Briefpapier en enveloppen

Offertes, facturen, zakelijke brieven. Mooi briefpapier in een nette envelop, bedrukt in jouw huisstijl. Het draagt in belangrijke mate bij aan de promotie van je bedrijf. Daarbij zorgt gepersonaliseerd briefpapier ook weer voor een professionele uitstraling. Kies je voor fullcolour of PMS-kleuren? En naar welk soort briefpapier gaat je voorkeur uit? De mogelijkheden zijn vaak eindeloos.

Relatiegeschenken

Natuurlijk wil je zo nu en dan ook je relaties verrassen met een mooi geschenk. Grijp dit moment aan om je bedrijf te promoten. Van wijnflessen en notitieblokken tot snoeppotten of een handige gadget. Vrijwel alles is te bedrukken. Ook pennen geheel in je huisstijl doen het vaak goed. Neem wat pennen mee naar een bestaande relatie en leg ze neer op een balie of bureau. Binnen no-time gaan jouw pennen de hele organisatie door.

Spoedlevering?

Een brochure, flyer, folder, visitekaartjes, rollupbanners of nog iets heel anders laten bedrukken: het komt vast eens voor dat er haast bij is. Kies daarom een aanbieder die met spoed kan leveren, tegen gratis verzending en een schappelijke prijs.

Er bestaan partijen die jouw bestelling de volgende dag nog leveren, als je dit voor 18.00 uur besteld. Altijd handig.