• All
 • [ ONLINE ] BOEKHOUDEN
 • CRM SYSTEMEN
 • ZAKELIJK DRUKWERK
 • Salesforce
  Salesforce
  De leider in CRM en Cloudcomputing
 • Exact
  Exact
  Exact Online voor Boekhouden
 • Snelstart
  Snelstart
  Wij maken boekhouden makkelijk
 • Reeleezee
  Reeleezee
  Online boekhouden voor ZZP en MKB
 • Yuki
  Yuki
  Online boekhouden
 • Drukbedrijf.nl
  Drukbedrijf.nl
  Goedkoop Drukwerk
 • Moneymonk
  Moneymonk
  Boekhouden zonder gedoe
BUSINESS.NL NIEUWSBRIEF
Periodiek de beste artikelen en aanbiedingen in je mail
AANMELDEN
close-link
Salesforce
De leider in CRM en Cloudcomputing

DE LEIDER IN CRM EN CLOUD COMPUTING

Beheer en verbeter de relaties die je hebt met je klanten, prospects en partners vanaf één centraal platform.

’s Werelds beste CRM-oplossing tilt sales automatisering naar ongekende nieuwe hoogtes met een breed scala aan cloudgebaseerde tools waarmee je team meer deals binnenhaalt, de productiviteit verbetert en constant nieuwe leads genereert. Geen software. Geen hardware. Geen belemmeringen.

Verhoog je omzet met ’s werelds beste CRM-app.


PRIJS / KWALITEIT
80%
GEMAK
70%
TOTAAL SCORE
75%

bekijkaanbieding

Exact
Exact Online voor Boekhouden

EXACT ONLINE VOOR BOEKHOUDEN

Op zoek naar groei? Dan heb je goed inzicht in je business nodig. Daarom geeft Exact Online je realtime inzicht in zowel financiën als relatiebeheer. Alles is geïntegreerd en geautomatiseerd in 1 online pakket. Boekhouden ging nog nooit zo efficiënt.

De belangrijkste voordelen:

 • Integreer je boekhouding & CRM in 1 pakket.
 • Automatiseer tijdrovend administratiewerk.
 • Neem alle bedrijfsgegevens overal en altijd met je mee.
 • Werk makkelijk online samen met je accountant.

 

bekijkaanbieding

Snelstart
Wij maken boekhouden makkelijk

WIJ MAKEN BOEKHOUDEN MAKKELIJK

SnelStart biedt eenvoudige en voordelige boekhoudoplossingen.

Een familiebedrijf met gevoel voor ondernemen.

Het familiebedrijf SnelStart is in 1964 door Wim Ploeg sr. opgericht. De boekhoudsoftware, oorspronkelijk ontwikkeld voor eigen gebruik, bedient nu ruim 55.000 klanten. Inmiddels is de directie in handen van de zonen Ploeg. De nieuwe generatie richt zich op slimme boekhoudoplossingen, die het leven van ondernemers aangenamer maken.

SnelStart streeft ernaar om de boekhouding van ondernemers 100% te automatiseren. Wij doen alles voor klanttevredenheid. Als familiebedrijf streven wij naar continuïteit en de beste werkomgeving voor mensen die onze passie delen. We zien het als een uitdaging om mee te denken qua maatschappelijke en duurzame ontwikkelingen, zodat Texel een voorbeeldfunctie inneemt voor de rest van de wereld.

bekijkaanbieding

Reeleezee
Online boekhouden voor ZZP en MKB

ONLINE BOEKHOUDEN VOOR MKB EN ZZP

Reeleezee is voor ondernemers. Wij maken het echt makkelijk om een administratie bij te houden. Geen onbegrijpelijke boekhoudtermen maar automatiseren wat geautomatiseerd kan worden. U bent tenslotte ondernemer, geen boekhouder. Ontdek nu waarom meer dan 112.000 zzp’ers en mkb’ers Reeleezee gebruiken.

Voor ZZP

U bent zzp’er. U bent verplicht om een (beperkte) boekhouding te voeren, en daarnaast om een kwartaal of maand aangifte BTW te doen. Reeleezee Basic biedt u de optimale samenstelling van boekhoudfuncties:

 • Inkomsten bijhouden
 • Uitgaven bijhouden
 • Bankrekening koppelen
 • BTW-aangiften doen

 

Voor MKB

U bent ondernemer, actief in horeca, retail of dienstverlening. U voert u uw boekhouding voor een belangrijk deel zelf en u werkt samen met een accountant of boekhouder. Reeleezee biedt u online boekhouden – v.a. Economy tot Premium – dat zoveel mogelijk van het invoerwerk automatiseert. Denk aan een echte automatische bankkoppeling, uw kassa en webshop automatisch geboekt, het scannen of fotograferen van bonnen of het ophalen van facturen via AutoCollect

bekijkaanbieding

Yuki
Online boekhouden

DE YUKI WAY VAN ONLINE BOEKHOUDEN EN ONDERNEMEN!

De missie van Yuki is de samenwerking tussen ondernemer en accountant te versterken, door ze met elkaar te verbinden via één online boekhoudplatform waar ze samen werken aan de online boekhouding.

Een ondernemer zit niet te wachten op het zelf doen van de boekhouding, maar wil wel zijn business financieel gezond sturen. Dit kan alleen als de online boekhouding volledig en op tijd is bijgewerkt

 

bekijkaanbieding

Drukbedrijf.nl
Goedkoop Drukwerk

DRUKBEDRIJF.NL. DE ONLINE DRUKKERIJ VAN NEDERLAND.

Drukbedrijf.nl is een van de grootste onafhankelijke online drukportalen van Nederland. Doordat we orders combineren, spreiden we de start-, productie- en transportkosten. Die besparing berekenen we uiteraard door in onze prijzen. Hierdoor besparen onze klanten, variërend van particulier tot multinational, tot wel 40% op hun drukwerk.

 

bekijkaanbieding

Moneymonk
Boekhouden zonder gedoe

ONLINE BOEKHOUDEN ZONDER GEDOE

Eén totaalpakket

MoneyMonk is speciaal voor dienstverlenende ZZP’ers. Uren, projecten, ritten, factureren, btw-aangifte, rapportages en nog veel meer.

Geweldige support

Ons helpcentrum biedt antwoord op veel vragen. Ook kan je ons bellen of met ons chatten. Persoonlijk, daar houden we van.

 

bekijkaanbieding