Business.nl logo 2022 old school Square white

Marktplaats voor producten en diensten

Hoe werkt Business.nl voor Kopers?

Hoe werkt Business.nl voor Kopers?

Marktplaats Business.nl werkt hetzelfde als alle andere marktplaatsen.

Reageren op Deals

Het werkt heel eenvoudig. Zie je een interessante deal op onze marktplaats dan kun je hier op reageren door een bericht te sturen naar de verkoper of bellen of appen indien de verkoper deze optie bied.

eenvoudig-deals-plaatsen
Premium-bedrijfs-profiel

Neem contact op met de verkoper

De onderhandelingen met de verkoper kunnen starten. Ben je er samen uitgekomen dan komt tussen jou en de verkoper de deal tot stand.

 

Maak goede afspraken over garantie, betaling, verzending en service en close de deal.

 

Klik op de button om te zien welke kwaliteitseisen we stellen aan verkopers zodat je met een gerust hart zaken kunt doen.

Koop afgerond. Beoordeel de verkoper

Verkoop afgerond?

 

Beoordeel de verkoper.

 

Meer deals vinden?

Premium-bedrijfs-profiel

Marktplaats voor producten en diensten

Hoe werkt Business.nl voor Verkopers?

Hoe werkt Business.nl voor Verkopers?

Maak een verkopersaccount aan

Lever je bij voorkeur aan zakelijke klanten [ B2B ] en aan particulieren [B2C ]?

 

Registreer dan nu je verkopersaccount en start met verkopen op Marktplaats Business.nl.

 

Geef tijdens het registreren aan dat je wil gaan verkopen op Marktplaats Business.nl, vul je gegevens in en klik op registeren.

 

Je kunt direct in je account om je bedrijfsprofiel in te vullen maar nog geen deals plaatsen omdat we controleren of je een bedrijf bent. Na goedkeuring koop je een passend dealpakket en kun je starten met het plaatsen van je eerste deal.

Dashboard-Business.nl-verkopers
eenvoudig-deals-plaatsen

Maak advertenties aan

Binnen je verkopersaccount dashboardkun je na het aanschaffen van een dealpakket starten met het aanmaken van je deal of deals voor nieuwe, 2de hands producten of diensten.

 

Zorg ervoor dat je een pakkende korte titel schrijft, goede kwaliteit productfoto’s toevoegt en eventueel documenten en video URL’s en QR actiecodes upload. Schrijf een zo duidelijk en indien mogelijk uitgebreide tekst over je aanbod.

 

Dien je deal in en na controle van onze content curatoren staat je deal binnen de korstte keren live op onze marktplaats en kun je verkopen.

Verkoop

Bedrijven en particulieren reageren op je deal door een bericht aan je te sturen. Deze berichten komen in je verkopersdashboard te staan.

 

Als je aangegeven hebt dat je gebeld wilt worden of geappt kun je gebeld of geappt worden door potentiele klanten die interesse hebben om je product of dienst te kopen.

 

Het verkooptraject is gestart. 

Dashboard-Business.nl-verkopers