Ondernemen

iLocate.nl lost leegstand van zakelijk vastgoed op

1 min lezen

iLocate.nl heeft vorig jaar meer dan 25.000 bedrijven geholpen aan nieuwe kantoor-, winkel of bedrijfsruimte. “

Een nieuw record” aldus Jochem Reijers directeur van iLocate.

iLocate is een internetbedrijf uit Amsterdam.

Dagelijks bezoeken duizenden bedrijven de website op zoek naar nieuwe ruimte. “Deze bedrijven zoeken naar bijvoorbeeld een kantoor te huur in Amsterdam, een winkel te huur in Rotterdam of een magazijn te huur in Utrecht.” aldus Reijers. “90% van alle bedrijven start de zoektocht naar nieuwe ruimte op internet, wij proberen vanaf dat moment direct in beeld te komen met ons aanbod.”

Op dit moment heeft iLocate meer dan 60.000 objecten op haar website waarmee ze het grootste aanbod in Nederland heeft.

Het commercieel vastgoed aanbod wat te vinden is op de website van iLocate wordt aangeleverd door makelaars, vastgoedfondsen, business-centers, vastgoed-beheerders en particulieren met zakelijk vastgoed. iLocate is volledig gratis voor de huurder of koper, degene die de ruimte aanbiedt betaalt geen commissie-vergoeding bij verhuur maar een vast bedrag voor het vermarkten van de ruimte voor een half jaar of een jaar.

Inmiddels zijn er meer dan 100 bedrijfsmakelaars aangesloten op het platform en honderden “vastgoed-professionals” die leegstand tegen gaan via publicatie op iLocate.

Over iLocate

iLocate is de grootste onafhankelijke website voor vraag en aanbod van commercieel vastgoed in Nederland. Dagelijks bezoeken duizenden bedrijven iLocate op zoek naar nieuwe kantoorruimte, bedrijfsruimte of winkelruimte.

iLocate werkt voor aangesloten vastgoed-professionals die hun aanbod op internet in de schijnwerpers willen zetten. iLocate loopt voorop dankzij het toepassen van de nieuwste technologieën voor het vinden van commercieel vastgoed op internet. De vastgoedwereld verandert en wordt dankzij de komst van internet transparanter, iLocate wil hier een leidende rol in hebben.