Ondernemen

Inhuren van een studentchauffeur is zo gek nog niet

1 min lezen

Was het vroeger iets voor vooral ‘de grote mannen’, tegenwoordig is een eigen chauffeur steeds meer bereikbaar voor iedere ondernemer.

Een priv├ęchauffeur of het inhuren van bijvoorbeeld een studentchauffeur biedt veel voordelen.

Zo heb je immers de mogelijkheid om de reistijd gewoon als productieve tijd te gebruiken. Je kunt ondertussen telefoneren, je verslagen bijwerken, je speech nog snel afmaken of je goed voorbereiden op de komende vergadering. Maar ook bij letsel, zoals een gebroken been, kan het inhuren van een chauffeur een effici├źnte oplossing zijn. Een eigen Chauffeur is eventueel ook in te zetten op vreemde tijden, als je bijvoorbeeld een receptie tot in de late uurtjes hebt.

Mogelijkheden

Een eigen chauffeur in dienst nemen blijft een kostbare zaak, maar er zijn talloze andere oplossingen. Je kunt uiteraard gewoon een taxi nemen maar een chauffeur inhuren is een ideale variant. Tegenwoordig zijn er bedrijven, zoals DB.nl, waar je studentchauffeurs kunt inhuren.

Deze chauffeurs voldoen bij de meeste bedrijven aan verschillende eisen. Zo moeten ze als richtlijn twee jaar rijervaring hebben. Daarnaast zijn er bedrijven die hun chauffeurs interne trainingen laten volgen en waarbij je kunt kiezen tussen niveaus. Het tarief is afhankelijk van hoeveel rijervaring de bestuurder heeft en over hoeveel opleidingen diegene beschikt.

[miptheme_quote author=”” style=”boxquote text-left”]Was het vroeger iets voor vooral ‘de grote mannen’, tegenwoordig is een eigen chauffeur steeds meer bereikbaar voor iedere ondernemer.[/miptheme_quote]

Voordelen van een studentchauffeur

Een studentchauffeur is voordelig, maar wel ervaren. Hij brengt je daar waar je zijn moet en jij kunt zonder zorgen voor de deur uitstappen. De chauffeur zorgt dat de auto ergens geparkeerd kan worden en wacht tot je weer opgehaald wilt worden.

De ergernissen van het vinden van een parkeerplek is daarmee ook voorbij. Overigens zijn er ook vaak mogelijkheden bij zulke bedrijven om te kiezen voor ‘valet parking’. De student zorgt voor de auto van je bezoekers, wat een uitkomst is als je veel gasten bij je bedrijf mag begroeten, maar weinig tot geen parkeerplekken in de buurt hebt!