FinancieelZzp

MoneyMonk zet eerste stap in Robotic Accounting

2 min lezen

Robotic Accounting. Geautomatiseerd banktransacties verwerken in je boekhouding.

MoneyMonk geeft gebruikers slimme boekingsvoorstellen bij het verwerken van banktransacties.

Duizenden klanten wisten al de weg te vinden naar MoneyMonk. Om onze klanten nog slimmer en efficiënter te kunnen laten boekhouden heeft MoneyMonk haar eerste stap gezet in Robotic Accounting. Klanten van MoneyMonk krijgen nadat zij hun bankafschriften hebben geïmporteerd geautomatiseerd een boekingsvoorstel bij hun banktransacties.

Robotic Accounting betekent dat technologische ontwikkelingen de komende jaren gaan zorgen voor een revolutie in geautomatiseerd boekhouden.

Het handmatige boekhouden, waarbij de gebruiker zelf moet nadenken en handelingen moet verrichten, gaat plaatsmaken voor geautomatiseerd boekhouden op basis van Business Intelligenceen Machine Learning. In aanloop naar deze technologische veranderingen heeft MoneyMonk haar eerste stap gezet richting geautomatiseerd boekhouden met Machine Learning bij het verwerken van bankafschriften en banktransacties.

Duizenden klanten wisten inmiddels de weg te vinden naar MoneyMonk. Om onze klanten nog slimmer en efficiënter te kunnen laten boekhouden heeft MoneyMonk haar eerste stap gezet in Robotic Accounting.

Gebruikers van MoneyMonk krijgen nadat zij hun bankafschriften hebben geïmporteerd geautomatiseerd een boekingsvoorstel bij hun banktransacties:

– In- en verkoopfacturen kunnen automatisch worden herkent en verwerkt
– Incasso’s worden op basis van o.a. rekeningnummer en omschrijving herkent

MoneyMonk geeft hierbij de gebruiker een boekingsvoorstel. De gebruiker hoeft het boekingsvoorstel alleen maar te accepteren waarna MoneyMonk de banktransactie automatisch boekt en verwerkt in de administratie van de gebruiker.

Jasper Horstink, oprichter en eigenaar van MoneyMonk. Wat we vaak zien is dat gebruikers op dezelfde wijze boeken. Zij boeken consistent ‘goed’ of consistent ‘fout’. Het grote voordeel voor de klant van onze Machine Learning Module is dat deze grote hoeveelheden data analyseert. Hierdoor krijgt de gebruiker de meest optimale zekerheid dat het boekingsvoorstel correct is. Gebruikers die consistent ‘fout’ boeken krijgen door onze slimme boekingsvoorstellen een beter beeld van hoe en waarop ze moeten boeken. Zij hebben daardoor hun administratie beter op orde en besparen daarmee ook nog eens véél tijd!

OVER MONEYMONK B.V.

MoneyMonk is een online boekhoudprogramma speciaal voor ZZP’ers. Werk jij veel op uurbasis? Dan is MoneyMonk bij uitstek geschikt voor jou!

Wij dromen van een wereld waarin de ZZP’er zelf grip kan houden op de financiële gezondheid van zijn bedrijf. Een wereld waarin boekhouden niet langer een tijdrovende en ingewikkelde klus is, die het échte ondernemen belemmert. Wij geloven in intuïtieve boekhoudsoftware waarmee jou werk uit handen genomen wordt. Zodat jij je kan focussen op hetgeen waarin jij wilt uitblinken. Daarom is MoneyMonk er voor jou!

Onze droom? Jou plezier geven in het bijhouden van je administratie!

Ook slimmer en sneller boekhouden?

Start gratis via onze website

Jasper Horstink

Over de auteur
Jasper Horstink is oprichter en directeur van MoneyMonk, Online Boekhouden voor ZZP’ers. Na 10 jaar werkzaam geweest te zijn in de bankwereld (business-banking: ABN Amro Bank en Deutsche Bank) richte hij in 2013 samen met zijn broer MoneyMonk op. Inmiddels is MoneyMonk toonaangevend voor éénvoudig, snel maar vooral efficient boekhouden voor ZZP’ers. MoneyMonk is in 2015 door BNR ZZP Café uitgeroepen tot hét meest gebruiksvriendelijkste boekhoudprogramma voor ZZP’ers. Bij MoneyMonk hebben we maar één missie: boekhouden écht makkelijk maken!
artikelen
Gerelateerde artikelen
Financieel

Hoe kies ik het juiste boekhoudprogramma?

1 min lezen
Financieel

Belangrijkste eigenschappen van een goed boekhoudprogramma

1 min lezen
Zzp

Hypotheek voor zzp’ers en ondernemers

1 min lezen