Branded Content

Voor wie is zakelijke energie geschikt?

2 min lezen

Indien u ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel kunt u een zakelijk contract voor uw energie afsluiten.

Als u vanuit huis werk is dit niet verplicht, maar als u beschikt over een pand die een zakelijke bestemming heeft, is dit wel verplicht.

Het is echter wel verstandig om eens te gaan vergelijken voordat u een keuze maakt uit de verschillende energie aanbieders. Want als u een grootverbruiker bent met energie is het namelijk erg aantrekkelijk voor uw bedrijf om een zakelijk contract af te sluiten. Het kan u namelijk een hoop geld opleveren op jaarbasis.

Online zakelijke energie vergelijken.

Als u op het internet in een zoekmachine intypt, zakelijke energie vergelijken, komt u al een tal van verschillende websites tegen. De meeste hebben hetzelfde doel, namelijk u het beste zakelijke contract aanbieden.

Maak een keuze uit de websites en u kunt met vergelijken aan de slag gaan. Meestal heeft u alleen gegevens over u verbruik nodig. Het is wel belangrijk dat u een goede indicatie kunt geven van uw verbruik, want aan de hand van deze gegevens kunt u een goed aanbod verwachten. En tevens kunt u gelijk starten met vergelijken en kijken welke energiemaatschappij het beste bij uw wensen past.

En het overstappen naar een andere zakelijke energie maatschappij is vaak binnen een paar minuten geregeld.

Hoeveel kunt u besparen door over te stappen?

Dat is vast het eerste wat u zich afvraagt, hoeveel kunt u besparen. Alleen al door zakelijke energie te gaan vergelijken en over te stappen van energieleverancier kunt u al 450 euro per jaar besparen! Bedenkt u eens hoeveel dat is over een aantal jaar! Dan praten we echt over serieus veel geld! Geld wat u anders gewoon weggooit als u bij uw huidige energieleverancier blijft.

In de meeste gevallen krijgt u ook nog leuke welkomstkortingen als u overstapt. Dat is natuurlijk ook mooi meegenomen, want dat betekent dat u nog minder betaalt voor uw zakelijke contract. Het zou echt zonde zijn als u hier geen gebruik van maakt en u nog steeds teveel geld voor uw huidige energieleverancier betaalt.

Twijfelt u nog steeds?

Heeft u nog steeds twijfels? Dat is natuurlijk mogelijk, omdat we praten over het overstappen naar een ander bedrijf. Of vindt u het regelen via internet misschien lastig en heeft u liever telefonisch contact? Dit is natuurlijk allemaal mogelijk.

Misschien wilt u eerst meer informatie over zakelijke energie, ook dit is zeker mogelijk. De klantenservice is er voor u om al uw vragen te beantwoorden. En als u heeft besloten om over te stappen, kan dat ook direct geregeld worden.

U heeft alleen uw energieverbruik nodig en uw gegevens en dan kan de overstap in werking gezet worden. U hoeft zelf verder niks te regelen, want de overstap wordt namelijk voor u geregeld. Daar heeft u gelukkig geen omkijken naar. Binnen een paar minuten is de overstap klaar voor u en dan kan het besparen beginnen!