Branded Content

Voorkom inbraak met sensor-buitenverlichting

1 min lezen

Houd inbrekers buiten de deur, met sensor-buitenverlichting

Stel, u komt nietsvermoedend aan bij uw kantoor, werkplaats of bedrijfspand. Dan krijgt u de schrik van uw leven: ingebroken! Al uw computers, laptops en andere waardevolle spullen en apparatuur weg. Hoe kunt u dit helpen voorkomen? Maak het inbrekers niet te comfortabel en neem preventiemaatregelen, zoals buitenverlichting met een sensor.

Bij inbraakpreventie op werkplaatsen of kantoren denken we al snel aan een inbraakstrip en de ramen en deuren goed afsluiten bij vertrek. Ook buitenverlichting met een bewegingssensor kan helpen om inbrekers buiten de deur te houden. Inbrekers gedijen immers goed in het donker en handelen op verwachting. Buitenverlichting die plotseling aanspringt zal de inbreker dus zeker afschrikken.

Kies uw gewenste sensor

U kiest uit verschillende soorten sensoren en melders voor uw buitenverlichting. Zo bestaan er tal van schemerschakelaars, bewegingsmelders- en sensoren. Vaak zijn deze voor zowel inbouw als opbouw geschikt. Een greep uit de mogelijkheden:

  • Bewegingssensor
    Met een bewegingssensor springt de lamp aan zodra iemand in de buurt komt. Voordeel: schrikt ongure types af vanwege onverwacht licht.
  • Dag- en nachtsensor schemersensor
    Een schemersensor springt automatisch aan als de schemer invalt en gaat weer uit als de zon opkomt. Voordeel: altijd een lichte omgeving. Daar waar inbrekers niet van houden.
  • Ingebouwde schemersensor
    Wilt u liever geen aparte sensoren of melders naast uw verlichting? Kies dan een lichtbron met ingebouwde schemersensoren. Voordeel: geen aparte units.

Verlichting die bij uw organisatie past

Dan de buitenverlichting zelf. Ook hier heeft u een ruime keuze aan varianten. Bijkomend voordeel is dat de verlichting uw kantoor ook een verzorgde uitstraling kan geven. U kiest altijd een lamp die bij de architectuur van uw bedrijfspand past. Gaat u voor modern, klassiek, strak, landelijk of retro? Alles is mogelijk.

Zelf monteren

Dan de montage: dit kunt u uitbesteden aan een specialist of zelf regelen. Kiest u voor zelfmontage? Bij diverse aanbieders vindt u hiervoor handige losse onderdelen en hulpmiddelen. Binnen no-time heeft u uw prachtige buitenlamp met bewegingssensor aan de muur.

En terwijl u het dievengespuis buiten de deur houdt, profiteert u tegelijk van een verzorgde uitstraling van uw kantoor!