Branded Content

Zakelijk horloge: kom representatief voor de dag

1 min lezen

Representatief voor de dag komen bij uw business meeting? Een zakelijk horloge van Seiko maakt uw uitstraling compleet.

Tijdens een business meeting of acquisitiegesprek wilt u natuurlijk verzorgd en representatief voor de dag komen. Al snel trekken we een overhemd en colbert uit de kast. En als we het écht helemaal goed aanpakken, doen we een stropdas om.

Helaas denken we minder vaak aan de juiste accessoires, zoals een zakelijk horloge. En dat is zonde, want het zijn juist de accessoires die uw uitstraling compleet maken. Een mooi zakelijk horloge van Seiko mag dan ook niet ontbreken in uw outfit. Seiko Horloges stralen smaak en luxe uit en springen subtiel in het oog zodra u uw mouwen opstroopt.

Luxe horloge, schappelijke prijs.

Op Horloge.nl vindt u een mooi zakelijk horloge van Seiko voor een redelijke prijs, dat zich kan meten met topmerken als Rolex, Tissot, Breitling en Cartier? Overweeg eens een horloge van Seiko. Dit prestigieuze merk uit Japan biedt u een variëteit aan de meest prachtige uurwerken, voor elke gelegenheid.

Robuust, verfijnd of sportief?

Met Seiko koopt u veel horloge voor een schappelijke prijs, in elke stijl. Wat dacht u van een robuust horloge met roestvrijstalen kast en metalen band? Of gaat u wellicht liever voor een klassieke variant, met subtiel uurwerk en een verfijnde, leren polsband? Natuurlijk kan een sporthorloge ook prima business like worden gedragen.

Elegante dameshorloges.

Het ruime assortiment van Seiko biedt voor elke smaak de juiste variant. En niet alleen mannen, ook vrouwen kiezen hier een zakelijk horloge dat past bij elke gelegenheid. Klassiek, casual of modern: maar áltijd elegant en stijlvol. Met de zekerheid van betrouwbare kwaliteit en een lange levensduur.

Een zakelijk horloge voor elke gelegenheid.

Natuurlijk: de ene business meeting is de andere niet. Waar u bij een bestaande relatie wellicht casual voor de dag wilt komen, vraagt een eerste kennismakingsgesprek om een meer zakelijk horloge. Overweeg daarom ook eens verschillende horloges aan te schaffen. Zodat u voor elke situatie het meest geschikte horloge kiest.

Over Seiko.

Dit eeuwenoude Japanse merk vindt zijn oorsprong in 1881, toen Kintaro Hattori de deuren opende van zijn luxe horloge- en sieradenboutique in Tokio. Ruim 10 jaar later startte hij onder de merknaam ‘Seikosha’ met het produceren van klokken. ‘Seikosha’ staat voor ‘huis van uitmuntend vakmanschap’, een slogan die Hattori in de loop der jaren meer dan waargemaakt heeft.